Zakaj čopki niso sprejemljiv stil frizure?

Če si star več kot 12 let in ženskega spola namreč. Kako sem sploh prišla do te ugotovitve? Ker bi mi recimo kakšen dan res sedlo narediti 2 čopka iz las in iti taka v službo. Ampak se mi nekako zdi, da to ne bi bilo sprejemljivo. Mogoče se pa samo meni zdi nesprejemljivo? Že dolgo nazaj sem s tako frizuro videla neko sodelovko (ki je še strejša od mene!) in sem pomislila, da je pa to res frizura za majhne punčke. Ampak meni so čopki blazno všeč! Kitke tudi, med drugim. Samo se mi nekako ne zdi prav, da bi to nosila pri 20+. Pa v bistvu ne vem, v čem je štos?

Sprejemljiv je en čop, itak, to vsi nosim. Sprejemljiva je ena kita. Pravzaprav je, če sem prav ujela, menda spet moderno nositi kite takih in drugačnih oblik? Ampak eno kito. Kaj pa 2 kitki? To je pa čisto asociacija na majhne punčke. Enako velja za čopke. Torej, če to povezujem z otroki, je potem samo otročje, če si naredim 2 čopka, ali je tudi popolnoma neprimerno? Pa pustimo ob strani to kaj je moderno, ker me itak nikoli ni zanimalo. Jaz sem nosila enobarvne majice preden so bile moderne, ko so bile moderne in jih bom nosila, ko bodo nehale biti moderne. Deal with it.

In kako sploh prideš do tako globokega filzofskega vprašanja sredi noči? Enostavno, igraš se s čopom las, medtem ko si bolj ali manj neuspšeno poskušaš dopovedati, da sledi temu kar bereš o proizvodju klavulonske klavulanske kisline. In po 10ih straneh članka še vedno ne znam tega imena pravilno izgovoriti v slovenščini.  Ali napisati (hvala google!).

In vedno brez izjeme dobim cel kup navdihov za pisanje takrat, ko se imam največ za učit. Klasika!

Bodite prvi in komentirajte "Zakaj čopki niso sprejemljiv stil frizure?"

Komentiraj