Rabim dopust. Nujno.

Vsake toliko pridem do neke točke, ko bi lahko z golimi rokami zadavila prvo osebo, ki si me drzne pogledati, kaj šele, da mi kaj reče. Pravzaprav niti ne vem, kaj točno me je danes spravilo iz tira, ampak očitno kombinacija PMS+kup obveznosti na faxu+kup obveznosti izven faxa ne deluje ravno blagodejno na moje živce. Tako sem se prej 5 minut drla na osebo, ki jo imam sicer zelo rada, ampak je v bila v danem trenutnku na napačnem kraju, ob napačnem času in z napačnim stavkom. Včasih presenetim sama sebe.

Kako veš, da se res dereš in se te ljudje ustrašijo? Ko dobesedno vsi v dveh prostorih obmolknejo in te gledajo, kot da si priletel z Marsa. Happened today. Let`s just say da mi je malce počil živec. Majčkeno. I snapped. Pravzaprav niti ne gre za en posamezni dogodek, ampak nekako se stvari povežejo v verigo dogodkov in potem imaš enostavno vsega dosti in se začneš dreti na vsakogar, ki ga prinese mimo. To se mi sicer dogaja dokaj pogosto, ampak ponavadi ne pred random ljudimi, ki me spoh ne poznajo. Potem se pa vprašam, zakaj me imajo za zmešano… Oh well.

Kakorkoli, resno rabim dopust. Tako kronično imam vsega dosti, da bi najrajše šla do vsakega profesorja posebej in jim rekla, da si svoje seminarske lahko zatlačijo v rit. Kar seveda ne bi bila ravno pametna poteza v zadnjem letniku fakulete, ampak ja… *Vzdih*. Saj vem, da ko bo tega leta konec, si bom še želela, da bi lahko šla nazaj. Ampak ta hip imam tako kronično dovolj vsega, da bi lahko zmlela v prah katerokoli živo bitje na tem planetu.  Danes je malo manjkalo, da nisem nekomu zabrisala svojega mobitela v glavo.  Naslednja ideja je bila, da ga zagrabim za vrat in pribijem ob steno ter se derem nanj dokler ne naredi, kar sem mu že 10x naročila. No, vsaj tega me je moja najboljša prijateljica odvadila, drugače bi verjetno že končala v kakšnem zavodu.

Grem se malo sporazumevati z boksarsko vrečo, mislim, da danes ne bom preveč produktivna s seminarji.

Bodite prvi in komentirajte "Rabim dopust. Nujno."

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !