Telefonske tajnice I hate you all

Najbolj neuporaben izzum povezan s telefoni? Posneta sporočila na tajnicah, ki vam jih predvajajo na vsaki wannabe informativni številki. Ne vem za vašo definicijo informacije, ampak zame informacije pomenijo, da mi je nekdo živ sposoben odgovoriti na moje kratko in enostavno vprašanje oz. prošnjo. V času interneta mi gre sicer še vedno skrajno na živce, da moram klicati kamorkoli za kakršno koli informacijo, ampak okej.

Trenutno sem rahlo živčna, ker sem 5 minut poslušala Kolosejevo tajnico, ki mi je povedala kje vse so kolosejevi centri (ker tega res ne vem), kdaj so odprti, da na njihovi spletni strani lahko najdem opise, slike in celo, pazi to!, predfilme za filme, ki so na voljo v njihovih centrih, prav tako pa mi je na strani na voljo tudi njihov spored. Spustila se je celo v detejle o tem, kdaj in kako objavljajo sporede. Ob vseh teh presunljivih in nikoli slišanih informacijah sem komaj zajela sapo! Potem ko je gospodična na tajnici še malo opevala kolosejeve dvorane in njihovo čudovito spletno stran, sem po nekaj minutah, čisto na koncu, končno izvedela, kar me je zanimalo. In sicer, ali lahko rezerviram vstopnico preko telefona. Ne morem. Takrat sem se spomnila, zakaj nikoli ne hodim v Kolosej. Med drugim pa to. A je blazno težko nekam na to čudovito, obsežno oh in sploh ažurirano spletno stran, obesiti napis, da rezervacija vstopnic preko telefona ni mogoča? No, saj mogoče se ta stavek kje skriva, a vsaj meni ga ni uspelo najti. In če željene informacije na strani ne najdem v prvih nekaj minutah, potem pač stran zame ni najbolj funkcionalno narejena.

Ja, mogoče sem tečna, ampak v 21. stoletju si lahko privoščim biti tečna zaradi kolilčine, kvalitete in načina posredovanih informacij. FU telefonske tajnice, hate you sooo much.

In ja, vem da lahko rezereviram tudi preko telefona, ampak ker nimam nekega super kul telefona s super funkcijami, traja veliko dlje, kot če enostavno pokličem v kino.

2 komentarjev na "Telefonske tajnice I hate you all"

  1. NuckinFuts, dne 17.07.2011
    NuckinFuts

    O ja. In potem se razni uboščki na teh informativnih centrih, ki predstavljajo prvega živega človeka na katerega lahko zneseš svojo nejevoljo po 10 minutah poslušanja elektronskega glasu, čudijo, da dobijo val negativizma preko slušalke.

  2. thunderstorm, dne 20.07.2011
    thunderstorm

    Nja, jaz res ne bi hotela delati na taki liniji, to pa res rabiš jeklene živce o.O

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !