Danes jamram.

Blog bo danes pokasiral mojo porcijo jamranja, ker pač ni nobenega, ki bi me bil pripravljen poslušati. Moja najboljša prijateljica ima že sama dosti težav in ji nočem utrujati še s svojimi1, moji družinski člani se sicer pretvarjajo, da me poslušajo, ampak me v bistvu ne2, jaz imam pa že vsega čez glavo dovolj in ker trenutno zaradi pomanjkanja glasu ne govorim niti sama s sabo, bo pač pristalo na blogu. Posvarjeni ste bili…

Če bi analizirala izkupiček današnjega dne, bi bila nekje na nuli, kar se tiče pozitivne energije. Tekom dneva sem imela toliko opravkov in izvedela tako “vesele” novice, da mi je bilo nekje do 3h popoldne že dokaj vseeno, če me na mestu povozi tovornjak. Pravzaprav bi mi naredil uslugo. Nah, saj nimam težkega življenja, samo vsega imam čez glavo dovolj in res ne vem, zakaj si občasno ne bi smela privoščiti izdatne porcije jamranja. Saj vsi jamrajo, zakaj imam jaz potem slabo vest? Kakorkoli… Očitno se je vesolje odločilo, da mi pa vendarle nakloni še kakšen razlog za bolj vesel pogled na vse skupaj in po, mislim da 12ih letih, mi je v trgovini uspelo dobiti kavbojke, ki so mi kot ulite. V  pasu, čez rit in po dolžini. Možnost, da se mi kaj takega primeri je praktično enaka nič. Očitno se je nekdo odločil, da če me že cel dan zabija nekam do nafte, mi pa lahko nakloni vsaj en ustrezen kos oblačila. Da se ne bomo narobe razumeli- mene nakupovanje ne potolaži, zame je samo del nujnega zla. In ker sem danes zjutraj ugotovila, da pravzaprav že dva tedna skupaj nosim iste hlače, ker je vse ostalo enostavno sprano, strgano ali oboje, sem se odločila da spričo odvečne ure časa, pomolim nos v dve bližnji trgovini in malodušno preverim, če bi se pa slučajno našlo tudi kaj zame. Kadar iščem, nikoli ne najdem, če se pa slučajno odločim pa potem po nekem čudežu dobim vse, kar sem prej neuspešno iskala. Tako je bilo tudi danes. Spričo tega presenetljivega dogodka se mi je razpoloženje malce popravilo, kazalec dobre volje pa se je iz rezervne lučke premaknil na prvo črtico.

Kasneje sem na tečaju, ki se ga trenutno udeležujem, končno dojela, kaj delamo. To je trenutno res velik uspeh, saj mi ta zadeva vsakič popolnoma prekuri možgane, ker tako intenzivno delajo, ko poskušajo vsaj približno dojeti, kaj mi profesorica razlaga. Težko je slediti nečemu, če ti same osnove niso jasne. No, danes sem na svoje veliko veselje končno dojela, kaj počnemo in sem se počutila kot otrok, ki prvič v življenju sestavi puzle s 1000+ koščki. Jaaj, nekaj sem dojela, nisem TAKO zabita! Jupi for me. Potem mi je uspelo dokaj uspešno slediti še cel preostanek tečaja in ob 8ih zvečer sem bila že bistveno boljše volje. Naučila sem se nekaj novega, jupi!

Sledil je obisk pri prijateljici na šihtu, čokoladna torta domače izdelave (hvala sošolke :) ) in topel čajček za zaključek večera. Kazalec dobre volje? Lepo na zlati sredini. Potem pa pridem domov in mi 2 stavka v emailu prej omenjeni kazalček spravita na rdečo rezervo. Grejt. Ko že mislim, da mogoče pa vseeno nisem tako obupen primer (ker tbfh, se mi zadnje čase dozdeva, da mi res niti ene stvari ne uspe narediti zadovoljivo in imam stalno občutek, da so tudi ostali mnenja, da sem popolna zguba3 ), se izkaže, da v bistvu sem vzorčni primer za idiota. Ker ne želim pisati o konkretni zadevi bom rekla samo tole: spregledala sem najbolj očitno zadevo možno. Jaz, ki vedno preverim vse malenkosti, sem pozorna na vsako traparijo in recimo bi opazila mini papirček od bombončka v kotu skladišča, če mi pa pred nos postaviš cel kup smeti, jih bom pa gladko spregledala. Cuz I do that. Spregledam najbolj očitno možno zadevo. Oz. še boljše, dojamem, ampak se mi tisti trenutek enostavno ne zdi dovolj pomembno in odrinem nekam v ozadje možganov.  Kot če bi velik roza slon prišel v mojo trgovino s porecelanom, jaz bi se pa naredila da ga ne vidim, dokler mi ne bi razbil vseh zbirk najdragocenejšega porcelana, meni pred nosom. Potem, ko je že prepozno, da bi karkoli popravila, me pa zadane z vso silo in dojamem, da sem pravzaprav pošteno in nepopravljivo zaj. Bravo Thunderstorm, res bravo.

Sama sebi se zdim neumna, ker jamram zaradi zadev, ki v bistvu niso življenskega pomena oz. niti blizu. Ampak to je nekako tako, kot če stopiš na res mini črepinjico in ti ostane res mini ranica. Potem stopiš pa še na eno, in še na eno, in še na eno… In na koncu je cela noga krvava, čeprav je šlo samo za mini urezninice.Kot kapljica za kapljico, ki ti kapljajo na glavo, dokler ne stojiš do kolen v vodi in zmrzuješ.

A mi lahko nekdo pove, zakaj za vraga nisem sposobna biti dobra niti v eni sami stvari?! >.< Sovražim, sovražim, sovražim občutek nesposobnosti! Letošnje leto je pa prav neverjetno, res. Če mi date sedaj v roko 2 gumba, od katerih je eden ogromen rdeč in piše “pritisni to” za ohranitev sedanjega stanja in drugega, mini mini, zraven katerega pa piše “NE DOTIKAJ SE!!!!” in povzroči uničenje planeta, katerega mislite, da bom pritisnila?

Yeah, Adijo Zemlja, lepo te je bilo poznati… Moja rekacija na posledice bi bila pa itak “Ups, nisem vedela…” Ah. Ne znam misliti, ne znam analiziratim ne znam nič.Useless. Completely useless.

 1. ki to pravzaprav niso, samo meni se zdi, da so []
 2. Who could blame them…Pa tako zelo sem si želela povedati, da sem končno vsaj približno nekaj dojela… []
 3. Kar verjetno ni daleč od resnice, heh []

4 komentarjev na "Danes jamram."

 1. maja, dne 21.10.2010
  maja

  Mene si, kjub čudni uri, zabavala. Torej, čisto useless nisi… :) )

  Lahko pa na trenutno situacijo pogledaš z druge perspektive – v smislu: I didn’t fail the test, I just found 100 ways to do it wrong.

 2. thunderstorm, dne 21.10.2010
  thunderstorm

  No, vsaj ena korist od mene heh :) Tnx lol, nice one

 3. kastiljo, dne 22.10.2010
  kastiljo

  Ha, kmalu dobiš še eno porcijo jamranja od mene pa da potem vidimo, kdo je na slabšem :D Sicer pa ja, tudi mene to na nek način zabava :P

 4. thunderstorm, dne 22.10.2010
  thunderstorm

  Nja, to “jamranje” čakam že en lep čas :P Mooove! No me veseli, da je vsem blazno zabavno, če se jaz smilim sama sebi lol

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !