Nikoli mi ni prav

Ampak prav res nikoli. Čisto verjamem, da se ženske komu zdimo zakomplicirana bitja, ker če sama sebe pogledam, se še sama ne razumem! Itak je pa nemogoče razumeti mene, ker poleg tega da sem ženskega spola sem še popolnoma kontra od večine “normalnih” punc in tudi sicer bi lahko kdo mirne duše rekel, da sem nora. I am a nutjob and proud of it! Most of the time… Potem pa pride čas, ko se vprašam “Pa zakaj za vraga ne moreš enkrat biti normalna?!” Jaz imam cel kup problemov sama s sabo. I have issues. In večina ljudi, ki me poznajo, to ve. Tisti, ki me ne… No, tisti pa samo mislijo, da sem zmešana.

Tale zadnji teden je bil dokaj razburljiv. Če vse skupaj skrajšamo: spoznala sem prijetnega fanta, šla sem ven s prijetnim fantom, lepo sem se imela s prijetnim fantom, ….prijetnemu fantu sem povedala, da žal od mene ne more dobiti tistega, kar išče, da je sicer zelo zelo v redu, a da to res ne bo šlo. Problem je v meni, ne v tebi. Itak mi ni verjel. Doh. Resnici na ljubo, kdo bi pa mi? Problem je, ker sem dejansko mislila resno. He is nice, sweet and awesome. It`s me, I have issues. Resno. V vseh teh letih se še vedno ne morem znebiti nadležne majhne navadice, da moram vsakogar poznati do obisti, preden se z njim v kaj spuščam. In potem jamram, zakaj sem sama. Ja marička ne vem, mogoče zato ker delaš iz muhe slona?! Ampak dejstvo je, da taka pač sem. Osebo moram dobro poznati, preden sem se pripravljena spustiti v kaj resnega. In ja, sem poskusila sistem “go with the flow”. Doesn`t work for me.

In sedaj je vse skupaj izpadlo, kot da je res problem pri njem, čeprav je v bistvu pri meni. Ampak karkoli sem rekla, sem lahko z obraza razbrala, da mi itak ne verjame in sem samo še ena, ki uporablja zlajnano frazo “it`s not you, it`s me”. Samo da je v tem primeru prekleto resnična. Ah. Žal mi je, res mi je. Počutim se kot največja p****. Vem, da sem naredila prav, ker če nekaj ne gre, pač enostavno ne gre in bi bilo samo še slabše, če bi nekoga vodila za nos in se pretvarjala, da mi je trenutni tempo dogodkov všeč, čeprav mi ni. But I still feel like crap.

Tako da samo na znanje, dragi pripadniki nasprotnega spola: Tudi če večinoma uporabljamo lepe besede za izgovore iz situacije v kateri smo se znašle in nam ne ustreza… Včasih resno mislimo, res. Ampak če se nekaj prevečkrat uporablja kot izgovor, se potem tako razume tudi takrat, ko je dejansko razlaga. I am sorry, I like you… samo ne v tem trenutku in na tak način. Če mi daš čas… Kar pa seveda ne boš naredil, ker sem samo še ena, ki je rekla “ne”. Tudi če ne iz tistega razloga… Ah, nikoli mi ni prav.

5 komentarjev na "Nikoli mi ni prav"

 1. Prome, dne 7.09.2010
 2. thunderstorm, dne 7.09.2010
  thunderstorm

  Urban dictionary is wrong >.<

 3. Inox, dne 11.09.2010
  Inox

  Če js to prov razumem, bla si zuni s prijetnim fantom, bilo je fino fajn, in v bistvu je blo tolk vredu da na konc ni blo vredu? Komplexno tole, js vas ne razumem :lol:

 4. thunderstorm, dne 14.09.2010
  thunderstorm

  Hm… ne :P Samo ne bi ravno vsega razlagala do podrobnosti ;)

 5. Inox, dne 14.09.2010
  Inox

  Razumem :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !