Bolj enostavno kot iščeš, težje jo najdeš…

Navadno črno majico namreč. Neverjetno, prisiljena bom priznati, da sem hitreje našla navaden bel moderček, kot pa navadno črno majico! Pa sem mislila, da je to beyond imagination.. Namreč zadeva z modrci ane… Mislim, da smo že enkrat obdelali to? Long story short: nimaš jošk, ni modrca. Spljoh. Ker tekstilna industrija do nedavnega ni priznavala obstoja manjše košarice kot je B. Potem je pa očitno med 13letnicami1 zraslo navdušenje nad modrčki in fejk joškicami in se je to izkazalo kot zelo donosna niša. Sedaj lahko tudi tiste, ki smo puberteto že zdavnaj dale  skozi, pa nam mati narava ni bila naklonjena, najdemo kakšno ustrezno krpico za lepši izgled tiste revščine pod majicami. Kakorkoli, še kakšni 2 leti nazaj mi je bilo iskanje teh zadev prava mala odisejada. Potem pa pride črna majica…

Resno, ne morem doumeti, kako težko je danes, ko imaš na vsakem koraku trgovski center z vsaj 10imi trgovinami, najti najbolj preprost kos oblačila? Iskala sem navadno črno majico na naramnice. Tako enostavno, da bolj enostavna ne bi mogla biti. Naramnice, črna, normalen izrez, normalna dolžina. Optimistično sem zakorakala v prvo večjo trgovino, pol ure pred zaprtjem, pričakujoč da to bom pa ja takoj dobila. Hop cefizelj, ne bo šlo! 6 trgovin. ŠEST. Š E S T. Nimaš da vrjameš. Ali je bila dolga do srede stegen, ali je imela izrez do popka ali pa je fejkala na črno barvo pa pravzaparav ni bila črna. Da o vseh možnih načičkanih variacijah sploh ne govorimo. Nazadnje sem jo 5 do devetih dobila v zadnji trgovini,v katero sem šla. Pa še ta majica ima majhnega zajčka na robu, heh. Iskreno upam, da bo presneti zajec dokaj neopazen, ker če šef dojame, da imam zajčka na majici, bo nedvomno ugotovil tudi to, da to defintivno ni del službene uniforme. Presneto zadevo sem namreč iskala kot alternativo za službeno majico pri uniformi. Ker so zadnje čase tako prijetne temperature (35°C+), jaz sem pa na delovnem mestu v kikli, žabah, reklčku in majici s 3/4 rokavi, se seveda temu primerno počutim kot v savni. Zato so punce našle rešitev, majice brez naramnic, da se vsaj nekoliko manj kuhaš v presneti zadevi. Ampak seveda mora majica dobro fejkati, da je službena… Tako, da razno razne dolge, načičkane ali odprte zadeve ne pridejo v poštev. Upam, da se bo zajček skril.

Pri vseh štacunah in vsej izbiri je pa očitno še vedno najtežje najti ravno najbolj preprosto stvar. Swašta. Jaz res nimam sreče s temi presnetimi oblekami… >.<

 1. nekako predpostavljam, da te še nimajo ravno velikega premoženja, čeprav danes nikoli ne veš.. []

6 komentarjev na "Bolj enostavno kot iščeš, težje jo najdeš…"

 1. nevenka, dne 21.07.2010
  nevenka

  A veš, da sem se spominila zadnjič na tole o modrčkih. V Spencerju sem videla neverjetno majčkene (in luštkane), da sem dvakrat pogledala, če res prav vidim.
  Par dni nazaj sem kupila črno mikico v Orseyu, je pa precej zaprta zgoraj. Verjamem, da če mora biti podobna službeni, da je takoj težje najti.
  Ti pa povem, da sem si noge obrusila, da bi našla bele natikačke z vsaj malo petke, mehke in udobne št.35. NIMJO. Itak je št.35 redka.
  V večini primerov kupim kar imajo :-( tudi če mi ni všeč. Bos človek ne more biti.
  Naj ti bo v tolažbo, da nisi sama v nesreči.

 2. Bashi, dne 21.07.2010

  Zajčka pa najbolj enostavno eliminiraš s črnim alkoholnim flomastrom, preverjen recept za neke bele črte na hlačah, ki jih nebi smelo biti tam. <Po pranju priporočljivo ponoviti.

 3. nevenka, dne 21.07.2010
  nevenka

  Ja, tudi jaz sem že s flowmastrom barvala tekstil, pa tudi z EDIGSom. Prvo črno, drugo belo.

 4. thunderstorm, dne 21.07.2010
  thunderstorm

  @nevenka: no ja, saj je še kaj hujšega kot ne najti ustrezne cune, ampak ja, prijetno pa ni :) Sem pa tole majčko potem dobila zraven orseya, v tailly weil ali kaj je že, ne znam niti napisati prav lol. Uh, bele natikače pa tudi jaz iščem, torej bom verjetno enako neuspešna? Samo včeraj ni bilo časa še za to…

  @Bashi: Saj zajček je že črn :) Na srečo hehe. Samo se svetlika, tako da če bo kdo preveč pozoren… Ampak načeloma naj se ne bi videlo no. Hm tega pa drugače še nism sprobavala. Sem pa že limala odparan rob kikle s selotejpom, ker šivilja ni dosegljiva hehe.

 5. nevenka, dne 21.07.2010
  nevenka

  He, he..ja saj. Jaz sem pa kavbojke na zadnji plati spenjala s spenjačem. So bile že zelo preparele in niso preživele počepa :-)
  Znajti se je treba, ni druge.

 6. thunderstorm, dne 22.07.2010
  thunderstorm

  Ja, jaz sem isto počela z natikači :D Točno to, hehe.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !