Kaj je bilo meni tega treba…

Sobota zvečer (okej, praktično nedelja zjutraj), 28. marec 2010.

Oseba: Thunderstorm

Kraj: pred računalnikom

Splošno stanje: prehlajeno

Št. preostalih živcev: 0

Št. preostalega dela: neskončno

Rok za oddajo vsega možnega: 31. marec 2010

3 days to go. Note to myself: Nikoli več, ampak res nikoli več ne prevzemi kakšne funkcije, pa tudi če od tebe zahteva minimalno vloženega truda. Ker potem se vedno raztegne v neverjetne razsežnosti in na koncu končam pri temle. Prehlajena, neprespana, počutim se, kot da bi me povozil vlak (tja grede in nazaj), konstantno mi po glavi skače vsaj 10 stvari, za katere vem, da jih moram nujno narediti, zraven pa me zbada misel, da imam ta teden 3 kolokvije in naslednji teden en zelo zajeban izpit. No, imam jih več, ampak že za tega enega mi ne bo zneslo… In čas za učiti? Nekje med tem, ko pridem domov zvečer in 2 uro zjutraj, ko grem spat. Torej bolj ne.

Poleg tega je pa marec seveda odskočna deska za vse mogoče zadeve, ki jih je treba opraviti za društvo. Torej letna poročila za AJPES, papirlogija za DURS pa še razpis študentskega sveta na katerega naj bi prijavila projekte. Katere točno? Hja, bom ugotovila v naslednjih 2h dnevih in pol. Upam. S tem da me trenutno preganjata še 2 projekta, za katere na vem, kako točno jih bomo financirali glede na trenutno stanje. Kljub najboljšim namenom urediti cel kup papirjev za društvo, se le ti še vedno prašijo na moji mizi, s tem dodatkom, da jih sedaj prekriva še cel kup druge šare.

Med tem se bo v mojo sobo verjetno naselilo kakšnih 5 novih vrst pajkov, ki jim kosmi prahu, ki se podijo po sobi nudijo odlično skrivališče. Da vseh možnih pajčevin na vseh nemožnih koncih sobe sploh ne omenjam. Poleg tega bi res lahko peljala preobut svoj avtoček in res bi lahko naredila kaj za fax. Ah ja, pa če bi se lahko pošteno naspala in vsaj 1 dan dala vse 4 od sebe…In mogoče, mogoče celo vzela v roko kakšno knjigo zase?  Ja, ja, dream on… Saj načeloma sem mela prejšnji vikend frej, ampak nekako mi je uspelo, da sem vse dni skakala na okoli. Pa še vsi možni rojstni dnevi in prazniki so marca. Prekleto no, kaj je s tem marcem?! In seveda imam urnik tako nabasan, da pridem domov ob 9ih zvečer. Vsaj 3x na teden. Potem, ko bo konec marca bo pa seveda nenadoma ogromno časa! Edini problem je, ker ne rabim časa takrat, rabim ga sedaj!

Torej, kdo mi podaljša tale mesec za 2 tedna?

PS: Uspeh dneva: odkrila, da se prekleti “deli/shrani/wtf” gumb da odstraniti! Jes! Ker mi gre kronično na jetra. Zdaj bi bila fina še opcija, da izgine z mojega vidnega polja na drugih blogih. Kaj me v bistvu moti na njem? Ma ne vem, izgleda mi kot prostitutka na fancy ulici. No offence vsem prodajalkam ljubezni… Enostavno mi ne zgleda kul zraven blogov. Razno mogoče pri kakšnem, na katerem že itak vse nekaj utripa, se vrti in ima miljon različnih barv. Teh pa itak ne berem, ker imam rada klasiko.

5 komentarjev na "Kaj je bilo meni tega treba…"

 1. kastiljo, dne 28.03.2010
  kastiljo

  Bi ti posodil kakšno uro, če bi jo imel :/ Mogoče kvečjemu med zvečer in drugo ponoči pa še takrat je bolj slaba. Kakšen vikend bi ti koristil, mogoče? … Daj še mene naslednjič spomni, da zavrnem vse kar bi lahko ogrozilo moj prosti čas, prav? :)

 2. helenca, dne 28.03.2010
  helenca

  a lahko še nam ostalim poveš kaj moramo stisnit, da izgine ta shrani deli ikonca? hvala v naprej ;)

 3. thunderstorm, dne 28.03.2010
  thunderstorm

  Kastlijo te opominjam sedaj, heh. Podaljšan vikend bi bil super ja :P

  Helenca: ne vem, možno da obstaja še druga pot ampak jaz sem šla tako- zgoraj, ko imaš odprt svoj blog in si prijavljena imaš opcijo Nastavitve, klikneš gor in ti pokaže en kup stvari, nekje vmes je tudi Deli/shrani gumb. Klikneš to potem pa tam kjer imaš opcije za ta gumb in ti piše Postavitev odstraniš vse kljukice. Upam, da se kaj znajdeš iz mojih napotkov lol. Vso srečo :)

 4. Inox, dne 28.03.2010
  Inox

  Ooo, god bless you, končno sem se znebil tistih nadležnih Deli/shrani gumbov :D

 5. thunderstorm, dne 28.03.2010
  thunderstorm

  Haha nzk :D Dobro, vidim, da ne gre samo meni na živce :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !