SOVRAŽIM multipkratike z milijon nastavki!

Resnično resnično ne morem z besedami izraziti, kako prekleto jezna sem na to neuporabno mašino!!!!! Na srce polagam vsem morebitnim kupcem takih napravic, ki se sami nikoli ne vrtite v kuhinji, da zavoljo tistih, ki te zadeve dejansko uporabljajo, raje kupite darilni bon, kot prekleto napravo. A zakaj? Ker če jih nikol ne uporabljate potem pač ne veste, kaj se z njimi dela ANE?! In če ima prekleta zadeva miljon nastavkov in je najdražja in najvčja v štacuni, to ne pomeni da je tudi najboljša! “Simp je tanajtabulš” žal še vedno drži >.<

Vedno znova, ampak res vedno znova, me razjezi kako neuporabni  za dejansko delo so popolnoma vsi nastavki. Ker je zadeva pač ogromna, posledično ne zmore zmešati 3h rumenjakov, ker je posoda prevelika in metlica ne seže dovolj globoko. Prav tako uspešno razprši sestavine po celi posodi, preostanek pa se zatakne v metlici. če poskušaš uporabiti kakšen drug nastavek se ali zadeve sploh ne zmešajo, ali pa nastane točno obratna stvar, kot ti želiš.

Posledično sem primorana nadpovprečno veliko uporabljati naš ubogi ročni mešalnik, a ker se mi zdi potrata denarja, da bi multipkratik stal v omari, ga vsake toliko le vzamem ven, globoko vzdihnem in ga ponovno poskušam pripraviti do tega, da bi pokazal svojo uporabno vrednost. Ampak guess what? Vsakič se konča tako, da imam jaz pritisk nekje pri 300, para mi piha iz ušes in če se nesrečni kupec preklete zadeve slučajno pojavi v kuhinji nanj zlijem ves svoj bes zaradi te preklete neuporabne mašine.

Tako sedaj spet lahko samo upam, da sem rešila, kar se rešiti da in bo pecivo vsaj približno uspelo. Sedaj sem si na vsak recept napisala, da ne smem uporabiti tega sranja, ampak izključno in samo ročni mešalnik. Just in case.

Za božička hočem nov multipraktik. Najcenejšega in najenostavnejšega, ki pa bo definitivno 10x bolj uporaben kot ta gromozanska neuporabna pošast, ki sedaj čaka v kuhinji, da očistim vseh njenih milijon neuporabnih sestavnih delov. Mislim, da bom še malo počakala, če ne se zna zgoditi, da jo bo kakšen sosed dobil na glavo, ko bo letela dol z balkona.

2 komentarjev na "SOVRAŽIM multipkratike z milijon nastavki!"

 1. kastiljo, dne 1.12.2009
  kastiljo

  Tvoj seznam za božička je pa že kar dolg ;)
  Samo s tem multipraktikom imaš že pravo vojno, hehe. Mogoče bi ga mogla za kazen zapreti v najtemnejši kotiček hiše, da ne bo več delal težav :P

  PS: morda bi se lahko vpisala v mejl, lahko da je tam kaj novega ;)

 2. thunderstorm, dne 3.12.2009
  thunderstorm

  Mah, če ga pa res ne maram no >.< Lol hvala, bom preverila :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !