Frankfurt po Frankfurtu

No z objavo o obisku tega sejma, me je že prehitel kastiljo, ki je bil hkrati tudi moja družba tam, tako da hvala tudi tebi ;)

Letos moram pohvaliti sama sebe, ker nisem kupila nobene knjige! Sem samo podaljšala seznam za… božička? :D Po drugi strani bi me pa lahko že enkrat izučilo, da se začne LEVO od vhoda in ne desno. A zakaj? Ker po levi prej prideš do naravoslovnega oddelka! Tako pa vedno naredim isto napako, in začnem tam, kjer dominira družboslovje. Za razliko od Schpelle, grem jaz namreč gladko mimo družboslovnih odelkov in se zakopljem v naravoslovje. No, pa tudi v leposlovje in še nekaj drugih. Kakorokoli, tipično družboslovnih polic se ognem v velikem loku. Ampak kljub vsemu, sem za sejem porabila 3 ure. Tako, da resnično opozarjam vse, ki boste šli z mano na 25. Slovenski knjižni sejem… prepare yourself! Jaz bom namreč tam cel dan. Itak imam pa že rezerviran še en dan, saj sem še nekomu obljubila, da ga dostavim do sejma. In zelo prijetno sta ta dva dni ravno po izpitih, kar bo več kot dobrodošla nagrada oz sprostitev.1

Se mi je pa zdelo, da letos ni bilo toliko knjig z mojega oddelka (biologija). Oz, veliko je bilo samo novejših izdaj že znanih. Hkrati pa spet ogromno o varstvu okolja, onesnaževanju itd. Na to temo sem odkrila eno knjigico, ki bi jo zelo rada prebrala, zdi se mi namreč, da bi me nasmejala :D Naslov je pa Can I recycle my granny? In se več kot očitno dela norca iz okoljevarstvenih zadev. Sicer bi pomislila, da mi potem ne bo všeč, saj načeloma podpiram EKO projekte, ampak… Nekateri pa res pretiravajo no :)

Seveda mi je pa uspelo razstavo knjigo Darwinu odkriti šele na koncu. >.< Vmes sem ves čas gledala, kje me sedaj čaka ta opevan oddelek, ki je posvečen Darwinu in mi ga nekako ni uspelo najti. Potem sem pa stopila iz glavnega razstvnega prostora in ga zagledala v posebnem oddelku. Ja itak! Žal se mi je mudilo in sem si tako samo na hitro lahko ogledala tam razstvljene knjige. Ter spet prišla do 2h ugotovitev:

1. Richard Dawkins je car!

2. Ignorance should be illegal.

Naslednja destinacija: Slovenski knjižni sejem. Se vidimo! =)

 1. Pustimo podrobnosti, da bom itak pogrnila izpite… Nagrada more biti! Že zato, ker se sploh spravim na izpit :P []

2 komentarjev na "Frankfurt po Frankfurtu"

 1. kastiljo, dne 14.11.2009
  kastiljo

  Ja, ekobabica zmaga. Pa tista žaba z izbuljenimi očmi :)

 2. thunderstorm, dne 15.11.2009
  thunderstorm

  Oja, žabice so ble zakon hehe =) Tole knjigico bom pa pomojem naročila božičku :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !