Malo daljša misel dneva

Včasih gredo stvari daljše obdobje samo navzdol. Za vse se ti zdi, da gre narobe, postaneš tečen, zoprn in nimaš prave volje za absolutno nič. Na kratko, si pravi emo!

Ampak prav tako pa potem pride obdobje, ko se nevihtno nebo začne jasniti in se končno pokaže sonček. Tudi dobesedno :) Oblaki so končno spokali svoje užaljene, jokajoče ritke proč z našega konca in danes me je pozdravil čudovit dan. Čudovit kljub temu, da sem zaspala. In stvari gredo končno malo v pozitivno, mogoče tudi, ker se bliža veseli decembe, hehe. Obeta se mi namreč cel kup kul zadev! Čeprav žal v naslendnjih 2h tednih sledijo izpiti, za katere se mi absolutno ne da učiti in so že v naprej obsojeni na propad, pa imam po današnjem dnevu vseeno občutek, da imam končno spet nekaj zadev, ki se jih res lahko veselim. Pa čeprav sem spala 5 ur in sem bila od doma od 7h zjutraj do pol 10ih zvečer, je vseeno dober dan!

V kratkem se mi obeta obisk 2h knjižnih sejmov, napoveduje se naravnost fantastičen bowling dogodek z mojimi najljubšimi osebami, končno je spet lepo vreme in tudi na faxu in ob faxu stalno nekaj dogaja. Letos sem se dokončno odpovedala idejam, da če bom manj skakala na okoli, bom več naredila za fax. Oh prosim vas, niti v sanjah… Tako se sedaj ne poskušam slepiti, da če bom odšla domov prej, se bom učila. Ker se nikoli nisem, se ne in se več kot očitno nikoli ne bom. Čas torej rajši izkroristim za zanimiva predavanja (izven rednih), kavice s sošolkami, kosila s sošolkami in razno razne obfaxovske zadeve.  Pa seveda rekreacija, ki sicer na nekaterih področjih malo škriplje, but I am doing my best =) Jebi ga, samo enkrat se živi!

Oh ja, dober dan in tudi občasne nevihtice mi ga danes enostavno ne morejo pokvariti! Ne pustim se, a štekaš! Danes ne, danes je dober dan! =) In če bo po sreči, bo konec leta zakon…

Okej, mogoče je bila pa precej daljša misel dneva :D

Bodite prvi in komentirajte "Malo daljša misel dneva"

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !