Opa… Če sem že 100. zamudila…

200. objava na mojem blogu, hehe :) Sicer ne vidim nekega velikega pointa pri stating the obvious, ampak je fino napisati “Moja 200. objava!” Ker pač prvo “obletnico” s 100. sem očitno zgrešila. Preveč pisateljskega navdiha pa nisem bila pozorna :P

Kaj bi povedala ob tej priložnosti? Hja, nič :D Lepo če me berete, fajn če vam je všeč, če vam ni pa ne brat, ker vas nihče ne sili ;)

Če že frčkam prostor z novo objavo, lahko dodam še random fact of the day: V prostem času lazim po šumi in okoli dreves stikam za različnimi oblikami gob. Ker jaz jih pač ločim samo po obliki in barvi, ena je rjava, druga je rdeča itd. Če me je danes slučajno kdo videl, je verjetno mislil, da sem malo prismojena. Kdo drug novembra nabira gobe?!

No, pa da razjasnim zadeve… nism noben gobar, niti nisem usekana (vsaj ne v to smer, khm) rabim pa (bojda) različne oblike plodišč za jutrišnje vaje. Saj ne da mi vse, kar sem nabrskala v gozdu zgleda enako, ampak pustimo to. Namen šteje! Zdaj grem pa pulit gobe že iz domače zelenice.

3 komentarjev na "Opa… Če sem že 100. zamudila…"

 1. kastiljo, dne 6.11.2009
  kastiljo

  Čestitke in še na mnoge objave ;)

 2. thunderstorm, dne 6.11.2009
  thunderstorm

  tnx, maš ljubilejni 400-ti komentar haha =D

 3. kastiljo, dne 7.11.2009
  kastiljo

  O, hudo. Sami jubileji :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !