Ne verjamem v petek 13.

Ampak očitno on verjame vame. In to zelo močno, prekleta baraba. Resno, nikoli nisem bila vraževeren človek in petek 13. je zame povsem navaden dan. Oz. se mi celo zdi, da občasno prinaša srečo. In sem bila seveda prepričana, da mi jo bo tudi danes. Vse je šlo lepo po planih, praktično do zadnjega trenutka. Ampak ne, ne, ne gospod Petek 13. so imeli zame nadvse “prijetno” presenečenje.

Pa začnimo na začetku. Vse sem imela splanirano do minute točno, z vsemi nepredvidenimi dodatki zraven. Ker so danes plače, bi morala delati popoldne, a sem se zmenila, da lahko delam dopoldne, celo do 3h, namesto do štirih. Iz tega razloga sem včeraj delala do pol 9ih, da bi zagotovo imela za petek vse pripravljeno in bi mi ostalo čim manj dela. Naredila sem vse, kar sem imela v planu, dan je bil prelep (je še v bistvu, vsaj vreme…), vse sem imela sabo in vse sem imela splanirano. Za vse sm poskrbela pravočasno in 15 do 3h bi po planih odpeketala naravnost na izpit, za katerega sem prepričana, da bi ga naredila, saj sem redno trenirala od začetka šolskega leta. Tako bi bil teden popolnoma zaključen, vse v službi zrihtano, izven-faxovske zadeve zrihtane, izpit narejen, lepo vreme. Ja seveda, in potem svizec zavije čokolado v folijo.

Sem šla na kosilo ob 12h. Kot vedno. Pa še mislila sem ne iti, da bi dokončala neke račune + nisem bila blazno lačna. Ampak okej, sem šla, saj sem šla včeraj tudi pa sem bila ok. Njet, napaka dneva. Tedna. Meseca. Leta, jebemti!!! Res nevem, kaj točno je lahko narobe z juho, pomfrijem in ocvrtim sirom, ampak očitno nekaj je ane. Pa da se razumemo, jaz sem popolnoma navajena na tako hrano, še nikol nisem imela problemov. Do sedaj. Da zadevo povem na najbolj soliden možen način- po kosilu sem bila vsakih 15 min na wcju. Nice. Ne samo, da sem po vsej verjetnosti zajebala 3/4 stvari od takrat naprej, nisem naredila tistega, kar sem imela v planu do konca delovnega dne in kar je najhujše od vsega, nisem bila v stanju iti na izpit. Na izpit, ki sem ga čakala 2 leti in pol. Na izpit, ki bi ga danes naredila. ČE ne bi šla na kosilo. ČE! In sedaj lahko seveda čakam do poletja in če mi takrat ne uspe, sem spet na istem, kot pred 3mi leti. Hvala ti, petek 13.!

Okej resno, ne verjamem v to, ampak ta prekleti datum bom izrabila za krivca za ta preklet konec tedna. K vragu z vsem skupaj! Ja, vidim, da me nekdo res ne mara. Sem dojela, hvala!!! >.<

4 komentarjev na "Ne verjamem v petek 13."

 1. fullmoon, dne 13.02.2009

  Hjoj, bedno res.. :S
  Sočustvujem, če kaj pomaga. :)

 2. smallthing, dne 13.02.2009
  smallthing

  hm…jst isto nikol nism verjela ampak današnji dan se je tudi meni iz wannabe najlepšega spremenu v nočno moro!!! use je šlo narobe! tako, da te štekam :)

 3. pet-in-g-seks, dne 13.02.2009
  pet-in-g-seks

  uh-uh.

 4. thunderstorm, dne 13.02.2009
  thunderstorm

  Mnja, hvala :) Saj zdej vem razlog, 2 petka 13. zaporedoma sta! Marca je tud namreč. Zihr je to krivo lol =)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !