Vinjete po 5€, ja a ste usekani?!

Okej, saj vem, da je tole neuradno in hrvaški mediji pač očitno (spet) nekaj natolcujejo, a vseeno, brez dima ni ognja? Dejansko se je nekaj časa nazaj govorilo o, za moje pojme popolnoma bizarni ideji, da bi tedenske vinjete stale 5 evrov. In mi bomo plesali, kot bo EU igrala? Ja bravo mi ane. Če si pa to dovolimo potem pa res ne vem, kaj za vraga je narobe s to državo.

5 evrov za vinjeto, ja a se norca delate iz nas? 5 evrov te je prišla cestnina do Lj in nazaj. Za en dan. In sedaj bi za 5€ omogočili celotednsko vožnjo po naših cestah?! Tudi če je to cena za 1 dnevno vinjeto se ne strinjam! In čisto pripravljena sem za polletno in letno vinjeto plačati še enkrat več, ampak prekleto, zakaj bi se tujci po naših cestah vozili napol zastonj?! Jaz bi dala ceno 20 evrov za tedensko vinjeto. Vsaj. Če bi bila zlobna bi sedaj dodala: 25€ za hrvate. Oh wait, I just said it. Ups. Iskreno upam, da tega naši ne bodo dopustili.

6 komentarjev na "Vinjete po 5€, ja a ste usekani?!"

 1. nordstar, dne 5.02.2009
  nordstar

  Po moje je to res pobožna želja sosedov. Če samo pomislim, koliko sem plačal za cestnino do Splita ali pa do Gardalanda???

 2. thunderstorm, dne 6.02.2009
  thunderstorm

  Ja saj to… to bi bla totalna traparija. Okej, nej bojo krajše vinjete, sam ne za tako neumno ceno. Če lahko vsi nategujejo folk z dragimi cestninami, zakaj bi se mogl mi fine delat?!

 3. larakrof, dne 6.02.2009
  larakrof

  A je v naslovu del “ja a ste usekani?!” mišljen predvsem retorično haha :D

 4. thunderstorm, dne 6.02.2009
  thunderstorm

  Oh, a mislš :P

 5. redar, dne 6.02.2009
  redar

  O tem koliko naj bi bila vinjeta sem že pisal. Ceno se da utemeljiti na osnovi logičnih argumentov, ne pa po željah tretjega, naj si gre za dnevno ali 14dnevno vinjeto.

 6. thunderstorm, dne 6.02.2009
  thunderstorm

  Sem prebrala ja, se strinjam tudi s 25. Dobro utemeljeno, ampak me prav zanima, kaj se bo na koncu izcimilo iz tega heh.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !