Kaj počneš ob 3h zjutraj? Blogam.

Pošiljam negativne vibracije svojemu ponudniku internetnih storitev. It shall not be named, ker prekletim prascem ne mislim delati reklame. Ffs, če jaz hočem pisati ob 3h zjutraj potem pričakujem, da internet dela normalno! Ja? Ne pa da traja 10 minut, da naloži eno stran! Za tole objavo je verjetno vseeno če pustim da melje do tokrat, ko bom vstala >.<

Saj v bistvu nimam nič pametnega za povedati, samo ni mi do spanca. In surprise, surprise, nihče ni na volji za pogovor. No ena oseba mogoče. Ki ji pa že tako konstantno težim in torej ne pride v poštev. Seveda se vidi, da so študijske. Če bi morala jaz do 3h zjutraj sedeti za knjigami, logično, da raje ob 9h odprem knjige (zvečer, se razume), jih ob pol 12h zaprem, ob 12h gledam Dexterja in ob 3h zjutraj pišem blog. Tako pač to gre. Dejstvo, da bom v sredo na kolokviju pogrnila kot sem dolga in široka je itak in itak neizogibno. Saj sem se učila no! Vsaj poskusila sem… namen šteje! Damn. Aja, imam to nezdravo navado, da vsakič, ko bi resnično morala vstajati ob normalnih urah (torej pred 12o) hodim spat ob 4h zjutraj. Ob 3h, če nimam drugega dela. In zaspim ob 5h ali 6ih. In sem potem seveda v postelji do 1h ali 2h. Ker to je blazno zdravo. No ja, vstanem za kosilo, za katerega ubistvu nimam časa, ker se mi mudi na trening in potem prvi obrok pojem okoli 6h ali 7h zvečer. Ampak hej, tisto o nespametnem prehranjevanju po 6i zvečer je itak nateg! Res. Nekje sem prebrala, da je nezdravo jesti manj kot 2 ure pred spanjem. Čeprav potem to “ne jej po 6i” pravilo velja za… predšolske otroke? Ampak okej, jaz itak jem ob polnoči in grem spat ob 3h ali 4h. Popolnoma zdravo življenje torej! Pa zakaj bi se trudila bit dnevni človek če pa nisem… Moji možgani najbolje funkcionirajo med 10o zvečer in 2go zjutraj. Dokazano. Normalno preživim s 4imi urami spanca, če le lahko za vikend spim 12+ ur.

Eh, vas bo pobralo zaradi raka na pljučih/želodcu/kjerkoli, ciroze jeter ali nečesa tretjega, mene pa zaradi nezdravega bioritma. Konec je za vse enak, zakaj bi se potem sekirali.

Pa zakaj so družinski člani vsakič znova presenečeni, ko me najdejo tu sredi noči? Get used to it!

2 komentarjev na "Kaj počneš ob 3h zjutraj? Blogam."

 1. mica, dne 3.02.2009
  mica

  delam.
  do 05.00

 2. thunderstorm, dne 3.02.2009
  thunderstorm

  Nočne a? Poznam…meni osebno sicer odgovarjajo, predvidevam pa da ne vsem :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !