Študiranje je v tesni povezavi s prehranjevanjem

Pri uničevanju 3je čokolade ta večer, se mi je posvetilo, zakaj pravzaprav univerza nudi zastonj rekreacijo. Če se namreč večina študentov poslužuje mojega načina študija, potem bi bili brez športnih aktivnosti že veliki konkurenti američanom (kar se tiče debelosti).

Jaz ne morem misliti brez ustrezne kolečine sladkorja v krvi. Ko zmanjka sladkorja pač napadem zaloge slanih zadev, čeprav nisem ravno ljubitelj čipsov in podobnih mastnih prigrizkov. Imam neznansko srečo in… ne, ne bom rekla, da imam neznansko srečo in lahko žrem kolikor hočem pa sem suha kot prekla. Ker pač ni res. Žal. Imam neznansko srečo in sem ena izmed poskusnih zajčkov v bolonjskem procesu. Resno podpiram idejo, da bi morali za take poizkuse na ljudeh nuditi vsaj ustrezno plačilo… Kakorkoli, kljub dejstvu, da nisem več brucka se še vedno težko navajam na dejstvo, da je se je treba konkretno usesti za knjige že 2. teden faxa. No, izboljšava od lani, ko smo prvi kolokvij pisali v ponedeljek (fax se je pa začel v torek ali sredo prejšni teden). Zdaj smo celo imeli 1 teden brez kolokvijev, uau! :D Torej potreba po učenju pri meni hodi z roko v roki s potrebo po čokoladi. Povprečna količina za dan učenja, danes: 1 kinder bueno, 1 tortica, 1 kraševa čokolada, pol vrečke neke slane zadeve, večerja in predvečerja. Do konca leta bom bakrotirala. In to zaradi čokolade.

Aja pa lepo od univerze, da poskrbi za rekreacijo, kar mi sicer nič ne nuca ker nisem v Lj :) Se rekreiramo kar doma hehe. Res no! Kadar se ne učimo…

Bodite prvi in komentirajte "Študiranje je v tesni povezavi s prehranjevanjem"

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !